Accueil > Voyages > Marokko, Marokko op 1000 kleuren, 11d
Marokko,
Marokko op 1000 kleuren, 11d

Questions, inscription
 • Carte
  • Photo du voyage
  • Photo du voyage
  • Photo du voyage
  • Photo du voyage
  • Photo du voyage
  • Photo du voyage
  • Photo du voyage
  • Photo du voyage

  DécouverteMensen, natuur en cultuur": Ontdek het concept van "begeleid" reizen en ervaar een uitgebreid, grondig en persoonlijk contact met het land dat u verwelkomt.

  Bergen, zee en woestijn zijn de 3 tempos van onze reis.
  Keizersteden, medina, gekleurde soeks da's de start van onze reis
  Daarna naar het zuiden via ceder bossen en aan het poort van de woestijn te komen
  De zon stijging wacht op ons in de diepte van hoge zavelduinen. Schitterende spektakel !

  Het is pas het begin van onze ontmoeting met Marokko : Atlas, avond met de Berberen, Marrakech en Mogador. Echt mooie momenten staan ons te wachten.

  Praktische Infos

  Leeftijd en publiek : voor volwassenen en familie met kinderen vanaf 10 jaar
  Aantal deelnemers : van 2 tot maximum 12
  Themas : cultuur, natuur en ontmoetingen
  Landschappen : steden, bergen, woestijn en atlantische kust

  Voorwaarden

  Prijs/pers 2014 : 898 € (kind<12j op basis van 2 volwassenen : -50 €)
  (Exclusif reis : 1565€/pp voor 2, 1155€/pp voor 3, 960€/pp voor 4of5)
  Prijs/pers 2015 : 960 € (kind<12j op basis van 2 volwassenen : -50 €)
  (Exclusif reis : 1650€/pp voor 2, 1215€/pp voor 3, 1010€/pp voor 4of5)
  Inclusief : vervoer H/T, prive vervoer, tweetalige gids, hotels, programma, maaltijden (8 niet inbegrepen), hotel taksen
  Supplementen : single kamer (+130€/8 nachten), kamer Ryad gamma (op aanvraag), vervoer al seen andere dag dan de groep (+30€/60€ vervoer naar Marrakech/Casablanca)
  Korting : kind onder 12 jaar (85 tot 115€)
  Optie : confort gamma hotels (+130€)
  Vluchten : vanaf 150€ volgens datum reservatie, vlietuigmaatschappij en datum reis. Bereken uw vliegtuigticket.

  Belangrijk

  Onze Marokkaanse partner is een reisbureau geregistreerd; In tegenstelling tot vele agentschappen, Emotion Planet  werkt niet online met lokale gidsen  (veel goedkoper maar... illegaal). Aarzel niet om te vragen voor juridische documenten aan uw bureau, het is belangrijk.
   

 • Dag 1 : Aankomst en onthaal aan Casablanca luchthaven, vervoer naar hotel en bezoek van Casablanca

  Dag 2 :  We vertrekken naar Meknès en Fès keizersteden en bezoeken daarna Moulay-Idriss, kleine stad de basis van de Idrisside dynasty. Daarna bezoeken we de Volubilis site en terug naar Fès

  Dag 3 : 's morgens ontdekken we de oude stad, Fès el Bali en Fès el Jalil  . In de namiddag gaan we verder in onze bezoek van de stad , merinides begraafplaatsen en ambachtateliers (koper en potten)

  Dag 4 :  Erfoud en Merzouga.Op de baan naar Ifrane via de Zad berg naar Middelt. 's Namiddags via de Ziz en bezoek van bronnen en palmbomen van de Errachidia vallei.   's Avonds hebben we de kans op een zuid marokko trouwfeest te bewonen

  Dag 5 :  Erfoud en Ait Youl. Heel vroeg op de rug van kamelen om de zonopkomst in de Merzouga te zien. Wonderlijk !  Daarna naar El Jourf om oude water systemen te ontdekken. Dan naar Tinejdad om de Todra diep rivier landschap te ontdekken . Volgende stap Tinenhir dan Dadès vallei dan de beroemde Kasbah baan. Eind van de namiddag  tradities en dagelijkse leven van de Berbers op basis van commentaren van onze gids. En dan voorbereiding van een typische marokkaanse maaltijd.

  Dag 6 : Ouarzazate en Marrakech . Via de rozenvalleibaan bezoeken we Skoura en dan Ouarzazate en ook de Ait Ben Haddou Kasbah. En dan naar Marrakech door de wonderlijke Hoge Atlas lanschappen.

  Dag 7 :  Ganse dag in Marrakech 's morgens bezoek van de Bahia paleis , de Mellah buurt , de saoudische begraafplaatsen,de Koutoubia en nog de Souks en de Djemaa El Fna plaats. 's Namiddags vrije tijd voor een wandeling in de Marrakech Medina
  Dag 8  Imlil. Tocht van een halve dag aan de voet van de Toubkal (optie ezel wandeling) 's namiddags bezoek van de Imlil dorp .Later folklorische berberse muziekavond waar men van vreugde en zangen kunnen genieten.

  Dag 9 :  Vertrek naar de Essaouira regio langs de marokkaanse kust. Bezoek van een vrouweninstelling waar me argan olïe produceerd. Breakfast met vis en ontmoeting van een berberse familie.  Vrije tijd 's namiddags : eventueel keuken kursus , wandeling langs de oceaan en zwemmen.  Eind van de dag spektakel en maaltijd met typische Ahouach of Gnaouas muziek

  Dag 10 : 's morgens  bezoek van Essaouira, de oude portugese Mogador en zijn medina. Smalle straatjes ambachtelijke ateliers en souks bekoren onze wandeling.  Lunch en 's namiddags vrij. Eind van de namiddag terug naar Marrakech  (mogelijkheid bestaat om een vlucht in Casablanca te nemen)

  Dag 11 : Vrije tijd in stad en vervoer naar de luchthaven . Terugvlucht.
   


 • !! Geen datum past voor u? => Stelt ons een datum we zullen die aan onze programma toevoegen.
  !! Ge zijt alleen, met zijn twee, met zijn drie, … en u wenst met andere te reizen ? => Neem contact met ons.
  Départ 1 Retour/Durée 2 Prix hors vols 3 Prix avec vols 4

  (3)(4) : Prijs in € op basis van een wisselkoers van MAD/€ ; een variatie in die wisselkoers kan onze doen (dalen of verhogen).
  (4) : Informatieve prijs van de vluchten op basis van prijzen 9 maanden voor vertrek berekend

 • Marokko

Carte


 • Sterke punten

  • Bezoek van de mooiste marokkaanse steden
  • Tocht van de Atlas tot aan de Atlantische oceaan
  • Nadering van de verschillende culturen van de Marokko