Accueil > Voyages > Peru, Heilige wegen van de Inca's, 15d
Peru,
Heilige wegen van de Inca's, 15d

Questions, inscription
 • Carte
  • Photo du voyage
  • Photo du voyage
  • Photo du voyage
  • Photo du voyage
  • Photo du voyage
  • Photo du voyage
  • Photo du voyage
  • Photo du voyage

  DécouverteMensen, natuur en cultuur": Ontdek het concept van "begeleid" reizen en ervaar een uitgebreid, grondig en persoonlijk contact met het land dat u verwelkomt.

  Een reis die neemt ons mee op de heilige weg van Inca beschaving mee neemt. Wegen verloren routes, de Colca canyon, het Titicacameer en Machu Picchu geleidelijk onthullen ons de schoonheid van de mysteries van een verbaasde Peru.

  We volgen onze weg door typische dorpjes en ga naar de bijeenkomst van de Andesgemeenschappen waar we de tijd om douane en leven in intieme ervaring te delen.

  Een reis buiten de tijd, die het verleden en het heden met alleen voetafdruk van onze passage de souvenir van een onvergetelijk avontuur combineert.

  Praktische info

  Leeftijd en publiek : voor volwassenen en gezinnen met kinderen ouder dan 8/10
  Aantal deelnemers : van 2 tot 12 personen maximaal
  Thema : mensen, natuur en cultuur (verblijf "ontdekking")
  Gedreven landschappen : Cordillera Andes

  Voorwaarden  (3)

  Prijs/pers 2015 : 2798 € ( kind<12j op basis van 2 volwassenen : -80%)
  (Exclusieve reis : 3590 €/pp voor 2, 3080 €/pp voor 3, 2898 €/pp voor 4/5 pers)
  Prijs/pers 2016 : 2925 € ( kind<12j op basis van 2 volwassenen : -80%)
  (Exclusieve reis : 3770 €/pp voor 2, 3235 €/pp voor 3, 3025 €/pp voor 4/5 pers)
  Inclusief  vliegtuig H/T vervoer, 2 vlucht in Mexico, locale tweetalige gids, verblijf, programma, maaltijd (gedeeltelijk) en taksen
  Toeslag : single kamer (+315€), vervoer als men een andere dag aankomt of weggaat buiten de groep (vanaf 32€/vervoer)
  Vluchten  vanaf 600 € volgens reserveringsdatum,vliegtuigmaatschappij en reis datum. Bereken uw vliegtuigticket

   

 • Andes - het Titicacameer

  Dag 1 : vertrek uit uw land (1). Aankomst  op het vliegveld van Lima, transfer naar het hotel en vrije dag van acclimatisering.

  Dag 2 : Lima, de ontdekking van de stad. Bezoek de moderne wijk en het historische district (kerk van San Francisco, plaats van wapens, de kathedraal,... In de namiddag gaan we naar de  Lurín vallei  plus bezoek aan de ateliers van ambachtslieden die met keramiek werken. Mogelijkheid om te "hand in het deeg". Bezoek ook een boerderij biologische landbouw beoefenen. Terug naar Lima later op de dag.

  Dag 3 : vlucht naar Arequipa  Gastronomische ochtend: bezoek van een markt, de aankoop van het voedsel- en voorbereiding en Peruanen proeverij van verschillende traditionele gerechten in het gezelschap van de lokale leider. In de namiddag bezoeken we de beroemde klooster van Santa Catalina (versterkte Citadel) voordat wij terugkeerde naar Arequipa.

  Dag 4: weg naar de  Colca canyon regio door het Andes plateau, ontdekt de grotschilderingen van de grotten van Mollepunku en de geologische formaties van de regio van Callallo. Einde van de dag in een regio bezoek van landbouw Gemeenschap : delen van hun dagelijks leven. Nacht bij bevolking Sibayo.

  Dag 5 : een bezoek aan de beroemde Colca canyon : prachtig uitzicht van gewassen in terras, typische dorpjes en route tot de Cruz del Cóndor waar nog steeds sommige paren van Condors leven, enorme mythische vogel van Peru. Einde van de dag "ontspanning" in de thermale wateren van Chivay. Overnachting in het hotel in Chivay.

  Dag 6 : vertrek van de Colca naar Puno city door een weg van bergen door prachtige landschappen (8h). Bezoek Sillustani begrafenis torens, monumenten van de Kolla mensen. Overnachting in het hotel in Puno.

  Dag 7 : bezoeken aan dorpen van ambachtslieden in de regio Puno alvorens op een boot voor een reis naar het eiland van Taquille op Lake Titicaca  (1h ). Installatie in de Gemeenschap, een bezoek aan en het delen van hun dagelijkse leven en hun tradities. Overnachting bij inwoner op het eiland van Taquille.

  Dag 8 : voortzetting van de excursie op het Titicacameer : reis naar de eilanden en dag in een Gemeenschap op het eiland van Amantaní. Einde van de dag, kleine rit naar de top van het eiland om de zonsondergang : te bekijken  heel mooi uitzicht op het meer... tot Bolivia. Overnachting bij  inwoner op het eiland van Amantaní.

  Dag 9 : laatste dag op Lake Tititicaca. Bezoek van een Gemeenschap van Siali, op het schiereiland van Kapachica en ride in kano en rijden op het eiland. In de namiddag bezoeken we de beroemde eiland van Los Uros en deelname in het lokale leven daarna terugkeren naar de stad Puno.

  Dag 10 : reizen met de openbare bus door de altiplano en de vallei van Vilcanota tot Cuzco  Passage door de kraag van de raya, gratis rondleidingen door de inca tempel van Raqchi en Andahuaylillas kerk beschouwd als de Andes Sixtijnse kapel.

  Dag 11 : ontdekking van de Heilige vallei van de Inca-dag: vergadering van een Gemeenschap van wevers, bezoek het dorp van Pisac en de ruïnes en het fort van Ollantaytambo, indrukwekkende Inca constructie die een strategische militaire, landbouw en religieuze centrum was. Eind van vrije dag.

  Dag 12 : transfer van Ollantaytambo naar de Gemeenschap van Patacancha en installatie bij bevolking. Delen van hun ervaring en ontdekking van hun systeem van economische organisatie, hun landbouw en hun workshops van alpaca wol. Lunch met de Gemeenschap dan de ambachtelijke centrum bezoeken. In de namiddag nemen we de trein om Aguas Caleintes aan de voet van Machu Picchu.te bereiken Overnachting in het hotel in Agua Calientes.

  Dag 13 : vroeg in de ochtend, naar de beroemde Inca site van Machu Picchu. ontdekking van de meest iconische site van de Inca's : haar gewassen in terrassen, haar systeem van kunstmatige kanaal voor irrigatie, pleinen, paleizen en tempels, grotten, zolders en gevangenissen (begeleide tour). Terug naar Agua calientes middag. Overnachting in het hotel in Agua Calientes.

  Dag 14 : met de trein terug naar Ollantaytambo. Bezoek van een Gemeenschap die gespecialiseerd is in het natuurlijke zout en de circulaire terrassen van Moray, echte Inca experimentele complexe extractie. We eindigen met een bezoek aan de Inca dorp Chinchero. Op het einde terugkeren naar Cusco. Overnachting in het hotel in Cuzco.

  Dag 15 : ochtend ontdekt Cuzco en zijn veel Inca sites: de plaats van de wapens, de kathedraal, de vesting van Sacsayhuaman, de ruïnes van Kenko, Puca Pucara, Tambobamachay, Koricancha tempel (begeleide reizen). In de middag nemen we een binnenlandse vlucht die ons naar de hoofdstad brengt en dan internationale vlucht terugkeer naar uw land  (Aangekomen in uw land dag 16 ).


  (1): aandacht, met sommige luchtvaartmaatschappijen  om in Lima op dag 1 te komen  is het nodig om de dag tervoren te vertrekken.

   


 • !! Geen datum past voor u? => Stelt ons een datum we zullen die aan onze programma toevoegen.
  !! Ge zijt alleen, met zijn twee, met zijn drie, … en u wenst met andere te reizen ? => Neem contact met ons.
  Départ 1 Retour/Durée 2 Prix hors vols 3 Prix avec vols 4

  (3)(4) : Prijs in € op basis van een wisselkoers van USD/€ de 0.8 ; een variatie in die wisselkoers kan onze doen (dalen of verhogen).
  (4) : Informatieve prijs van de vluchten op basis van prijzen 9 maanden voor vertrek berekend.

 • Peru

Carte


 • sterke punten:

  • Reis met geschiedenis,natuur en avontuur
  • Bezoek van de meest bekende plek van Zuid Amerika de Machu Picchu
  • Bezoek van ambachtlijke gemeenschappen
  • Mooi manier om toerisme,langdurig ontwikkeling en solidariteit te mengen