Accueil > Voyages > Tanzania, Ontmoeting en Safari, 12d
Tanzania,
Ontmoeting en Safari, 12d

Questions, inscription
 • Carte
  • Photo du voyage
  • Photo du voyage
  • Photo du voyage
  • Photo du voyage
  • Photo du voyage
  • Photo du voyage
  • Photo du voyage
  • Photo du voyage

  Découvertemensen, natuur en cultuur": Ontdek het concept van "begeleid" reizen en ervaar een uitgebreid, grondig en persoonlijk contact met het land dat u verwelkomt.

  Arusha, in Noord-Tanzania, we gaan naar de mooiste reserves in de wereld : de Serengeti met de enorme krater van Ngorongoro, Manyara en Tarangire Park. We kregen een uitzonderlijke Wildlife : Zebra's, giraffen, nijlpaarden, buffels, leeuwen, olifanten. Prachtige landschappen en een grenzeloos horizon opent voor ons!

  We ontmoeten volkeren Maasai, Datoga en Bosjesmannen, 3 etnische groepen onder de 120 bestaande in Tanzania. Nu leerlingen, we trein naar hun kunst van het leven. Ontdekking van de andere, persoonlijke verrijking...

  Na het verblijf voor degenen die wensen, wordt een uitbreiding van Zanzibar voorgesteld. Een paar dagen rust voorafgaand aan de terugkeer..

  Praktische info

  Leeftijd en publiek : voor volwassenen en gezinnen met kinderen 7 jaar
  Datum en tijd : hele jaar, op de datum van uw keuze (April / mei, verouderd)
  Aantal deelnemers : van 2 tot 12 personen maximaal
  Featured thema's : mensen, natuur en cultuur (nadruk op dieren in het wild)
  Reisde landschappen : savannes, bossen, moerassen (Noord-Tanzania)
  Wandel niveau : eenvoudig

  Prijzen en voorwaarden (3)

  Prijs/pers 2015 : 2725 € (kind 12 jaar < gebaseerd op 2 volwassenen : -1000€!!)
  (Reizen exclusieve: 3250 €/2 pers, 2910 €/pers 3, 2825 €/pers in 4 of 5)
  Prijs/pers 2016 : 2865 € (kind 12 jaar < gebaseerd op 2 volwassenen : -1000€!!)
  (Reizen exclusieve: 3415 €/pers voor 2, 3050 €/pers 3, 2965 €/pers in 4 of 5)
  Inclusief : transfers uitgaande, vervoer particuliere lijn stuurprogramma, tweetalige lokale gids, accommodatie, programma en ingevoerde parken, restaurants
  Supplementen : Eenpersoonskamer (€305 voor 10 nachten), overdracht bij aankomst/vertrek naar een nieuwe tijd als de groep (tarief afhankelijk van de luchthaven)
  Optie : extensie Zanzibar (op aanvraag)
  Vluchten : vnf 450 € afhankelijk van de datum van reservering, de luchtvaartmaatschappij en de datum van de reis. Bereken uw passagierstarief.
   

 • Dag 1 : vertrek uit uw land (*). Aankomst in Nairobi (Kenia) en overdracht Nairobi-Arusha of gemakkelijker, aankomst in Kilimanjaro airport. Kleine debriefing van het verblijf met onze gids en vervolgens vrije tijd. In de avond, om de stad van Arusha en de lokale markten te verkennen. Diner en overnachting in het hotel. Uitzicht op Mount Meru (hoogte 4566m).

  Dag 2 : ontbijt en vertrek naar het Nationaalpark van Lake Manyara, een van de meest majestueuze meren in Afrika. Belangrijke toevluchtsoord voor vogels en wild, we naderen Zebra's, giraffen, nijlpaarden, buffels, leeuwen, olifanten... Picknick in het Park. Nacht en diner in een kamp in het hart van de natuur.

  Dagen 3 & 4 : levensduur in een Tanzaniaanse dorp, ontmoetingsplek van de verschillende stammen van het land.Leren hoe worden geconstrueerd van modder hutten, typische huisvesting voor de meeste stammen. Ontdekking en inleiding tot handwerk en lokale praktijken in de bouw, lokale gerechten en vervaardiging van objecten voor dagelijks gebruik.Diner en overnachting op de bewoner of in een particuliere doos. Traditionele gerechten bereid door onze chef-kok.

  Dag 5 : na het ontbijt bezoeken we een dorp maasai. Delen van het dagelijks leven van onze gasten: verzameling van water, brandhout, behandelt dieren,... We getuige ook de traditionele maasai die hun dagen accentueren danst. Diner en overnachting in het kamp, dicht bij de natuur.

  Dag 6 : en route naar de Serengeti en de ontdekking van de Olduvai Gorge, beschouwd als een van de wiegen van de mensheid. Picknick lunch op de weg naar Seronera. Diner en overnachting in het kamp, dicht bij de natuur.

  Dagen 7 & 8 : ontdekking van de Serengeti, de grootste nationale Park van Tanzania. Echte Noah's Ark met sommige 70 grote zoogdieren en 500 soorten vogels. De flora is ook zeer divers: bossen, weiden, moerassen en rivieren,... We besteden tijdens de dag 8, dicht bij de Ngorongoro Crater. Lunch, diner en overnachting blijven in het kamp, dicht bij de natuur.

  Dag 9 : afdaling naar de Ngorongoro Crater: een gigantische vulkaan explodeerde en stortte op zelf 2 tot 3 miljoen jaar geleden. Dit is de kans om zich aan de zwarte neushoorn en de meer dan 100 andere soorten dieren (luipaarden, buffels, pink Vlaamse...) We zullen de dag doorbrengen en ontdek deze symbolische natuurlijke site! Picknick lunch ter plaatse. Diner en overnachting in kamp.

  Dag 10 : bezoek aan de grootste Tanzaniaanse Lake Eyasi UI boerderij. Dag van exploratie voet in het midden van een droge, ruige landschap. Vergaderingen met een kleine groep van Bosjesmannen en Datoga (predikanten en smeden). We delen en hun Amerikaanse observeren en douane, leren graag tot de pijlen, messen en Spears... Diner en overnachting in het kamp, dicht bij de natuur.

  Dag 11 : ochtend Hunt (3 uur) met gasten Bosjesmannen (jagers en imkers). Wij delen zelfs een paar momenten van het leven in hun bedrijf. Lunch op de plek en dan terug naar Arusha. Diner en overnachting in het hotel.

  Dag 12 : ontbijt. Vrije tijd volgens de timing en/of de transfer naar de luchthaven (Nairobi of gemakkelijker, Kilimanjaro). Terugvlucht.

  (*): aandacht, met sommige bedrijven om te komen tot Kilimandjaro of Nairobi de dag 1, is het nodig om te vertrekken van de vorige dag (geldig voor verblijven waar vluchten niet inbegrepen) 
   


 • !! Geen datum past voor u? => Stelt ons een datum we zullen die aan onze programma toevoegen.
  !! Ge zijt alleen, met zijn twee, met zijn drie, … en u wenst met andere te reizen ? => Neem contact met ons.
  Départ 1 Retour/Durée 2 Prix hors vols 3 Prix avec vols 4

  (3)(4) : Prijs in € op basis van een wisselkoers van €/$ van 0,75 ; een variatie in die wisselkoers kan onze doen (dalen of verhogen).
  (4) : Informatieve prijs van de vluchten op basis van prijzen 9 maanden voor vertrek berekend.

 • Tanzania

Carte


 • Sterke punten:

  • Rijk aan wilde fauna
  • Ontmoeting met 3 tanzaniaanse stammen
  • Geweldige schoonheid van afrikaanse natuur
  • Kamp in volle natuur
  • Zicht op Meru en Kilimandjaro bergen