Accueil > Voyages > Ecuador, Op het tempo van Aboriginal, 16d
Ecuador,
Op het tempo van Aboriginal, 16d

Questions, inscription
 • Carte
  • Photo du voyage
  • Photo du voyage
  • Photo du voyage
  • Photo du voyage
  • Photo du voyage
  • Photo du voyage
  • Photo du voyage
  • Photo du voyage

  DécouverteMensen, natuur en cultuur": Ontdek het concept van "begeleid" reizen en ervaar een uitgebreid, grondig en persoonlijk contact met het land dat u verwelkomt.

  Ecuador prachtige "land van contrasten", gelegen tussen  Colombia en Peru - u zult overtuigd zijn door de verbazingwekkende verscheidenheid van de ecosystemen en de schoonheid van het landschap.

  Reis met het openbaar vervoer en  tussen elke stap is het mogelijk de contacten met de lokale bevolking te verdiepen.
  Via deze reis laten we u  van verbazingwekkend en ongelooflijk kleurrijke landschappen genieten

  Het tempo van Aboriginal, meting van kano's en onze stappen via kleine wegen maken van deze reis een echte “belevenis”.

  Praktische informaties :

  Leeftijd en publiek : voor volwassenen en gezinnen met kinderen vanaf 8 jaar
  Aanbevolen vertrekdag : zaterdag   anderen: zondag, maandag of dinsdag.
  Aantal deelnemers : van 2 tot 12 personen maximaal
  Thema's: mensen, natuur en cultuur  “ ontdekkingsverblijf “
  Landschappen : Cordillera van de Andes, Amazone woud

  Voorwaarden  (3)

  Prijs per pers 2015: 1595 € (kind < 12 jaar op basis van 2 volwassenen : -15%)
   (Exclusieve reis : 2305 €/pp voor 2, 1885 €/pp voor 3, 1665 €/pp voor 4 of 5)
  Prijs per pers 2016: 1695 € (kind<12jaar op basis van 2 volwassenen : -15%)
   (Exclusieve reis : 2420 €/pp voor 2, 1920 €/pp voor 3, 1750 €/pp voor 4 of 5)
  Inclusief : transfers h/t luchthaven, vervoer, tweetalige gids, accommodatie, programma, maaltijden en  hotel belastingen (bepaalde percentage)
  Toeslagen : kamer single (+185€/15nachten),overdracht voor aankomst/vertrek naar een ander schema dan de groep ( + 84€/transfert)
  Opties :  "De Pacifische Kust" (5dagen)  of  "Eilanden van de Galapagos" vanaf (5dagen).
  Info vluchten : heen/terug  vluchten vanaf 750 € afhankelijk van de datum van de reservering, de luchtvaartmaatschappij en de reisdatums. Bereken uw vlietuigtarief.
   

 • Andes - Amazonia 

  Dag 1: vertrek uit uw land (1). Aankomst in Ecuador: Quito vliegveld, transfer naar de receptie van het hotel en vrije dag van acclimatisering. Nacht in Quito.

  Dag 2: in de ochtend, rondleiding van het koloniale Quito (de kerken, de straten, het presidentieel paleis,...) In de middag, maken we ons klaar voor het bezoek van het "centrum van de wereld". Mogelijkheid om te lopen in de oude Quito. Nacht in Quito.

  Dag 3: vertrek voor de Amazonia (6h), overschrijding van de Andes. Aankomst in de hutten kano, bezoek van een Gemeenschap, zwemmen in de rivier en vrije tijd. Nacht in de Amazon (lodge - 600m)

  Dag 4: primaire en secundaire bossen - dag met een gespecialiseerde gids   ontdekking van meerdere medicinale planten. Nacht in de Amazon  (lodge - 600m)

  Dag 5: dag door kano. Een bezoek aan een museum over de voorouderlijke jacht technieken, bezoek van een centrum voor dier en bezoeken van ambachtslieden. Nacht in de Amazon (lodge - 600m)

  Dag 6: reis naar Baños (4h). Vrije tijd in dit charmante kleine stadje op de rand van de Cordillera van de Andes (hete bathroom , rijden, winkelen,... ) .Overnachting in Baños  1800m

  Dag 7: dag fiets, afdaling mooie "route van de stromen". Bezoek van vele watervallen. In de avond, observatie van de vulkaan (in activiteit) .(Overnachting in Baños  1800m)

  Dag 8: vrije dag in  Baños. Veel activiteiten mogelijk optioneel:: rafting, paardrijden, canyoning, spa en massage,... De daarmee gepaard gaande biedt een wandeling. (Overnachting in Baños  1800m)

  Dag 9: vertrek voor het dorp van Quilotoa (5h). Het hostel faciliteit en vrije tijd in het dorp. Mogelijkheid om af te dalen naar de lagune te voet of te paard. Nacht aan Quilotoa :(family Conservative Inn, comfort samenvatting - 3950m)

  Dag 10: wandelen in de regio: de lagune aan de canyon. In de middag, terug naar het steegje van vulkanen tot Loasi, deur ingang naar het Nationaalpark Cotopaxi (3h). Overnachting in Loasi (family Inn - 2500m).

  Dag 11: excursie in het nationale Park Cotopaxi, de hoogste vulkaan in activiteit in de wereld (5897m)  Programma: lagune, toevluchtsoord, gletsjer... Mogelijkheid om naar de schuilplaats op 4800m. Terug naar Loasi nacht in (family Inn - 2500m)

  Dag 12: vertrek voor de stad van Otavalo in het noorden van het land (4h30). Vrije tijd middag om te profiteren van deze aangename plaats stadje in de Andes. Nacht in Otavalo  (hotel - 2650m)

  Dag 13: dag in de families van ambachtslieden. Het delen van hun leven, leren van het weefgetouw. Overnachting in Otavalo (hotel) of  in de families van ambachtslieden - (summary comfort 2650m)

  Dag 14: vrije dag. Vele activiteiten mogelijk: dag ambachtslieden, paardrijden, wandelen, lagune,... De daarmee gepaard gaande biedt een wandeling rond de lagune van Cuicocha. Overnachting in Otavalo (hotel) of de families van ambachtslieden (summary comfort 2650m )

  Dag 15: traditionele markt van Otavalo, de grootste markt van Latijns-Amerika. Route terug naar Quito dag en (surprise) nacht van farewell "in de kleuren van Ecuador" .Nacht in Quito)

  Dag 16: vrije tijd in de hoofdstad voor de transfer naar het vliegveld. (Aankomst in uw land dag 17)

  (1): aandacht, met sommige luchtvaartmaatschappijen om Quito te bereiken moet u de dag tervoren vertrekken

   

   

   


 • !! Geen datum past voor u? => Stelt ons een datum we zullen die aan onze programma toevoegen.
  !! Ge zijt alleen, met zijn twee, met zijn drie, … en u wenst met andere te reizen ? => Neem contact met ons.
  Départ 1 Retour/Durée 2 Prix hors vols 3 Prix avec vols 4

  3)(4) : Prijs in € op basis van een wisselkoers van €/$ van 1.3 ; een variatie in die wisselkoers kan onze doen (dalen of verhogen).
  (4) : Informatieve prijs van de vluchten op basis van prijzen 9 maanden voor vertrek berekend.

 • Ecuador

Carte


 • Sterke punten

  • Reis tussen verschillende ecosystemen en zeer gevarieerde landschappen
  • Mogelijkheid bestaat voor 'bed and breakfast' bij inwoners
  • Ambachtman familie te bewonen
  • Splitsing mogelijk tussen vrije tijd en ontdekking
  • Bezoek van de grootste indiaanse markt van Zuid Amerika